Licht, check! Geluid, check! Visuele sfeer? Met een ledscherm van ledschermdirect krijgt uw evenement net dat beetje extra sfeer. Een ledscherm is een perfecte aanvulling op een mooie geluidsopstelling en een goede lichtshow. Ledschermdirect heeft alles in huis, om het u makkelijker te maken. Wij zijn onderdeel van Powersound Facilitair. Daardoor kunnen we naast ons ledscherm (met eigen stroomvoorziening, geen transportkosten) nog veel meer bieden om uw evenement tot een groot succes te maken. En dat is al snel een grote zorg minder.

Een ledscherm huren als aanvulling op uw licht en geluid?

Rechts op deze pagina ziet u een kalender met de beschikbaarheid van het ledscherm. Klik op de gewenste datums en vervolgens op de knop en u weet direct hoe voordelig een ledscherm huren voor u uitpakt. U kunt direct huren, u weet dus direct waar u aan toe bent. Snel en eenvoudig. Mocht u vragen hebben, dan staan we u graag te woord.

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair