Een led scherm huren? Wij zijn u van dienst!

 

Led scherm huren

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u een led scherm huren? Ledschermdirect is als onderdeel van Power Sound facilitair een betrouwbare partner. Wij leveren met gratis transport in heel Nederland een groot festivalscherm.

Neemt u voor de mogelijkheden gerust vrijblijvend contact op!

 

Waarom Ledschermdirect?

Een led scherm huren biedt vele voordelen. Het plaatsen van een led scherm is financieel interessant, biedt organisatorische voordelen en voegt toe aan de beleving van het publiek. U wilt dat zo'n belangrijk onderdeel van uw evenement in vertrouwde handen is. Door onze directe aanpak is alles direct duidelijk en weet u wat u krijgt. Wilt u meer weten over de voordelen van een groot led scherm huren bij Ledschermdirect? >>Lees meer..

 

De mogelijkheden van het led scherm

Ledschermdirect is een onderdeel van Power Sound facilitair. Dit betekend voor u dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Ons ruime assortiment biedt veel mogelijkheden. Het is al mogelijk om dia's of video weer te geven vanaf een USB-Stick of een laptop. Maar ook live weergave van uw evenement met meerdere camera's is mogelijk. Tevens behoort geluidsversterking tot de mogelijkheden! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het grote led scherm? >>Lees meer..

 

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair