Bij Ledschermdirect bent u op de juiste plek om snel en eenvoudig een ledscherm te huren voor uw evenement. Ons mobiele ledscherm kunt u direct via deze website huren. Wij zijn zeer ervaren en maken gebruik van de beste materialen.

Een ledscherm huren bij Ledschermdirect is gemakkelijk

Via de website weet u direct waar u aan toe bent. Rechts op deze pagina ziet u een kalender met de beschikbaarheid van het ledscherm. Klik op de gewenste datums en vervolgens op de knop en u weet direct hoe voordelig een ledscherm huren voor u uitpakt. Makkelijker kan niet. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u via iDeal of overschrijving betalen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als u liever persoonlijk contact heeft.

Een ledscherm huren bij Ledschermdirect is vertrouwd

Wij hebben maar liefst 32 jaar evenement ervaring. U huurt dus een ledscherm bij een vertrouwde partij. Wij maken gebruik van de beste materialen, van bewezen merken. Ledschermdirect is daarnaast een onderdeel van Powersound facilitair. Powersound specialiseert zich al jaren in evenementenverhuur en -organisatie. Niet alleen verhuren wij ledschermen, wij hebben ook al talloze evenementen georganiseerd en bieden een ruim assortiment in evenementverhuur.

Kortom: met Ledschermdirect haalt u een betrouwbare en ervaren partij naar uw evenement.

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair