Investering in draadloze HD video zender

LEDschermdirect heeft geinvesteerd in een draadloos videosysteem. Met de nieuwe draadloze zender en ontvanger kunnen we over een afstand van enkele honderden meters draadloos video streamen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met een camera door het publiek, over een festivalterrein of op een podium te lopen zonder kabels mee te slepen. Zo kunnen unieke beelden van uw evenement live worden weergegeven op ons mobiele LED scherm!

 

Afbeelding 1, één van onze JVC GY-HM600 camera's met de draadloze zender en een draadloze microfoonontvanger. Deze draadloze 'reporter' set is in combinatie met een draadloze microfoon en een enthousiaste presentator zeer goed te gebruiken voor interviews. De gemaakte beelden en eventueel geluid kunnen zonder vertraging worden weergegeven vanaf het LED scherm!

De draadloze zender en ontvanger beschikken over een HDMI en HD-SDI in- en uitgang. Zo kunnnen we via HD-SDI beeld en geluid draadloos in 1080i50 versturen tussen twee punten. Naast gebruik in combinatie met een draadloze camera is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het LED scherm draadloos aan te sturen vanaf een externe regie wagen.

De maximale afstand waarover draadloos video gestreamed kan worden is afhankelijk van verschillende factoren. De afstand waarover we probleemloos 1080i50 hebben verstuurd is 150 tot 200 meter. De zender en ontvanger dienen bij voorkeur een zichtverbinding te hebben, obstakels tussen zender en ontvanger kunnen de maximale afstand verminderen. 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven.

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair