Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

Ledschermdirect heeft haar mobiele LED scherm een flinke upgrade gegeven. Door het LED scherm uit te rusten met een Blackmagic ATEM Production Studio 4K is het nu mogelijk om 1080i50 te accepteren via HD-SDI. Door op deze standaard te werken kunnen videobeelden geaccepteerd worden van onder andere de NOS en de lokale omroepen welke op Full-HD werken. 

 

Blackmagic ATEM Production Studio 4K

Naast de upgrade naar Full-HD blijft Ledschermdirect ook SD ondersteunen door gebruik te maken van Blackmagic video converters.

Analoog -> HD-SDI 

Blackmagic Design Mini Converter Analoog - SDIBlackmagic Design Mini Converter UpDownCross

Om van een analoog naar een HD-SDI signaal te gaan wordt gebruik gemaakt van twee converters. De "Aanalog to SDI" converter maakt een SDI signaal van een analoog ingangssignaal. De "UpDownCross" converter maakt vervolgens van het SDI signaal een HD-SDI signaal in het format 1080i50. Zo kunnen analoge videobronnen probleemloos worden gebruikt met het LED scherm op de nieuwe standaard.

HD-SDI -> Analoog

Blackmagic Design Mini Converter SDI - Analoog

Door gebruik te maken van een "SDI to Analog" converter is het mogelijk het FullHD 1080i50 signaal vanuit de Blackmagic ATEM om te zetten naar een analoog signaal. Dit analoge signaal wordt regelmatig gebruikt bij omroepen welke niet in HD uitzenden.

 

 

« terug

  Ledschermdirect in beeld

   

  Investering in draadloze HD video zender

  Voortaan zijn we draadloos. Videobeelden van een paar honderd meter afstand live streamen naar het LED scherm? Geen probleem!

  Ledschermdirect accepteert 1080i50 via HD-SDI

  Ledschermdirect heeft het LED scherm uitgerust met een Blackmagic videomixer. Het LED scherm accepteert voortaan de televisie standaard 1080i50 via HD-SDI

  Nieuwe JVC GY-HM600E Full-HD Camera's

  Ledschermdirect investeert in nieuwe Full-HD camera's, uw evenementen nu nog mooier in beeld!


Sitemap | Disclaimer | webworks by infracom Ledschermdirect.nl is een onderdeel van Power Sound facilitair